Parma- och pestofyllda fläskrullar
![Parma- och pestofyllda fläskrullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13681/cf_259/parma-_och_pestofyllda_flaskrullar.jpg)
Vill du ha en lite festligare kötträtt? Pröva parma- och pestofyllda fläskrullar - enkelt, gott och lyxigt! Allt du behöver är fläskkotletter, pesto, parmaskinka och cream cheese. Forma fläskrullarna, stek på och servera med stekt potatis.
![Parma- och pestofyllda fläskrullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13681/cf_259/parma-_och_pestofyllda_flaskrullar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g benfri fläskkotlett i 1/2 cm tjocka skivor
1 paket parmaskinka (à 80 g)
100 g cream cheese
1 dl pesto
olja
salt och peppar
Gör så här
I näringsberäkningen ingår stekt potatis, tsatsiki och grönsallad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2240 KJ / 535 kCal
Fett0 g
Kommentar
I den här elektroniska versionen är 100g färskost bortglömd! Gjorde maträtten efter recept i Buffé. Färskosten klickas på efter andra lagret med Pesto.
Ann-charlotte
2003-10-10