Parmarulle

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
2
Parmarulle

Överraska dina vänner genom att inleda middagen med den här spektakulära parmarullen. En krämig röra gjord på philadelphiaost, rödlök, citronjuice, tabasco och mosad avokado rullas in i parmaskinkan och toppas med rostade pinjenötter och timjan.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Parmarulle

Ingredienser

12 st
2   avokado
1   liten rödlök
3 msk  färskost
2 msk  citronjuice
1/2 tsk  tabasco
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
10   skivor parmaskinka

Garnering

1   påse pinjenötter (à 35 g)
färsk timjan

Gör så här

Tips

Rullarna kan förberedas flera dagar i förväg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Hade tänkt att bjuda på denna förrätt (har provlagat ett liknande GI-recept, med kesella). Men vad ska jag bjuda för vin?

Kirsten

2009-08-20

Jättegottoch enkelt att förbereda. Upskattat av matgästerna.

Sara

2008-04-19

Testa liknande recept

Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Maccaroni & cheese
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetssorbet med chèvretoppar och pinjeströssel
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blomkålssoppa med färskost och pinjenötter
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga