Parmesan- och pankobönor
![Parmesan- och pankobönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_155264/cf_259/parmesan-_och_pankobonor.jpg)
På jakt efter ett frasigt och grönt snacks till drinken? Då kan vi varmt rekommendera att panera haricots verts i parmesan och det asiatiska ströbrödet panko. På med lite olja och in i ugnen! Nu har du strax en hel hög fantastiskt goda parmesan- och pankobönor.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017
![Parmesan- och pankobönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_155264/cf_259/parmesan-_och_pankobonor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 ägg
1 krm salt
2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl riven parmesan
250 g färska haricots verts (bönor)
2 msk rapsolja
För alla
Fri från laktos, men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt panko med glutenfritt ströbröd.
Näringsvärdet är baserat på hela mängden av Parmesan- och pankobönor.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2443 KJ / 872 kCal
Fett46 g
Salt2.63 g
Kolhydrater75 g
Protein39 g
Kommentarer
jättegott äter det istället för snacks tack
Susanne
2023-04-15Supergott men gör inte på frysta tinade haricots verts, det blir för mycket vätska och paneringen håller inte ihop.
Daniel patrik
2019-03-02