Parmesanchips med kummin och russin

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Parmesanchips med kummin och russin

Parmesanchips med kummin och russin är ett gott och smakrikt tilltugg som du snabbt och enkelt tillagar själv. Chipsen består av färskriven parmesanost som gräddas i ugnen. Till parmesanschipsen serveras whiskey och kumminsmaksatta russin.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Parmesanchips med kummin och russin

Ingredienser

30 st
3 dl  färskriven parmesan
1/2 dl  gula russin (blötlagda i vatten)
2 msk  bourbon whiskey
1 tsk  malen kummin (eller mortlad hel)

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym, t.ex. parmigiano-reggiano.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ostbollar med romrussin
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tunnbrödsnacks med parmesan
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Arancini – risottobollar
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Palsternackschips med spenat- och parmesandip
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Padrones med parmesandipp
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmesankex
Betyg 4.5 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga