Parmesanchips med kummin och russin
![Parmesanchips med kummin och russin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14608/cf_259/parmesanchips_med_kummin_och_russin.jpg)
Parmesanchips med kummin och russin är ett gott och smakrikt tilltugg som du snabbt och enkelt tillagar själv. Chipsen består av färskriven parmesanost som gräddas i ugnen. Till parmesanschipsen serveras whiskey och kumminsmaksatta russin.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004
![Parmesanchips med kummin och russin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14608/cf_259/parmesanchips_med_kummin_och_russin.jpg)
Ingredienser
30 st
3 dl färskriven parmesan
1/2 dl gula russin (blötlagda i vatten)
2 msk bourbon whiskey
1 tsk malen kummin (eller mortlad hel)
För alla
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym, t.ex. parmigiano-reggiano.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer