Parmesancrème

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Parmesancrème

Bedårande och makalöst smakrik parmesancrème, som passar lika bra till torkat kött som att doppa färska brödsnittar i! Garnera med lite grönt och servera crèmen väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Parmesancrème

Ingredienser

6 portioner
60 g parmesan
1 äggula
2 msk vatten
4/5 dl olivolja
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Parmesankakor
Betyg 3.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Carbonaranudlar
Betyg 4.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Salsiccia baresi
Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Påsksallad
Betyg 2 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ostgratinerad pasta med oliver
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad