Parmesanflarn med pinjenötter
![Parmesanflarn med pinjenötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16237/cf_259/parmesanflarn_med_pinjenotter.jpg)
Parmesanflarn med pinjenötter är ett supersmaskigt tilltugg eller snacks som du tillagar på ett kick. Riv parmesanost och fördela på en plåt, lägg på några pinjenötter och baka flarnen i ugnen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
![Parmesanflarn med pinjenötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16237/cf_259/parmesanflarn_med_pinjenotter.jpg)
Ingredienser
12 st
2 dl färskriven parmesan
pinjenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag har nu gjort detta 3-4 gånger och alla som blir bjudna blir stormförtjusta och vill ha receptet. Görgött!!
Pia
2011-07-01Riktigt gott! Fungerar utmärkt som snacks till champangen. Kan göras dagen innan.
Angela
2007-02-05Underbart gott men svårt att veta hur tjockt med parmesan man skall lägga utan att de bryts. Risk för att pinjenötterna kan bli lite brända.
Anna
2007-01-10