Parmesanfrön

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Parmesanfrön

Som krispig topping till sallad, soppa eller pasta rostar vi goda fröer som solroskärnor, pumpakärnor och sesamfrön tillsammans med parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Parmesanfrön

Ingredienser

10-12 portioner
1 dl  solroskärnor
1 dl  pumpakärnor
1 dl  sesamfrön
1 dl  finriven parmesan
1 tsk  flingsalt

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fröströssel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Quinoa- och fröknäcke
Betyg 4.3 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fröknäcke
Betyg 4.5 av 5.
1837 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpapesto
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med grönkålspesto
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knaprigt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga