Päronråkost
![Päronråkost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett lättlagat recept på härlig och god päronråkost som passar bra att servera som tillbehör istället för sallad. Du gör enkelt råkosten av rivna päron, kardemumma, ingefära, citron och honung.
![Päronråkost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 inte allt för mogna päron
1 knivsudd malen kardemumma
1 - 1 1/2 msk färsk riven ingefära
saft och fint rivet skal från 1/2 citron
1 msk honung
1 - 2 msk hackad citrontimjan eller lite citronmeliss
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer