Påskskinka

En läcker, örtgriljerad påskskinka är ett trevligt inslag på påskbordet. Griljeringen är superenkel att göra och med en färdigkokt skinka från butiken dröjer det inte länge innan ljuvliga dofter sprider sig i köket.

Ingredienser
1 skinka
ca 3 kg färdigkokt helgskinka
Griljering
2 msk dijonsenap
3 msk svensk senap
1 msk flytande honung
1 äggula
1 kruka persilja
1 msk majsstärkelse
1 1/2 dl ströbröd
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Testade den till förra påsken med gott resultat. Tänker göra samma i år.
Inga
2025-03-31Väldigt smarrig griljering som fastnade bra. Provade med citronskal, det blev gott. Hade inte jättestor skinka så halverade receptet.
Karin
2021-04-03Lite rivet citronskal tillsammans med persiljan och ströbrödet -mums.
Emelie
2021-04-02