Passionsfruktsmousse

Bjud på en frisk och syrlig passionsfruktmousse till efterrätt! Denna mousse med fryst passionsfrukt och färskost görs på gelésocker istället för gelatin.

Ingredienser
6 portioner
250 g fryst passionsfrukt
2 dl gelésocker
3 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
200 g cream cheese (färskost)
Till servering
mynta
krossade kakor
krossade maränger
Gör så här
00:02:00
01:00:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Receptet är för 6 personer men sen står det att man skall spara en dl av passionsfruktsåsen för 4 personer. Verkar lite konstigt. Katarina
Katarina
2025-03-23Hej Katarina! Tack för att du såg vårt lilla skrivfel! Så klart ska det ju vara att man sparar sås till 6 personer! Tack! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-03-26Kan man använda kondenserad mjölk istället för färskost?
Nathalie
2025-02-20Hej Nathalie! Tyvärr inte, då kommer den bli för kompakt och för söt. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-02-21Supergod
Jonas
2025-02-09