Pasta calabrese med bresaola

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
1
Pasta calabrese med bresaola

Pesto calabrese är en krämig pesto med paprika, soltorkade tomater, pecorino och ricotta. Du blandar pastan med peston, mozarellan och den lite finare bukettblomkålen. Toppa med bresaola och ruccola. En riktigt lyxig pasta utan någon större ansträngning!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2019

Pasta calabrese med bresaola

Ingredienser

2 portioner
2   port pasta (gärna trottole)
160 g  fiorina blomkålsbuketter
125 g  mozzarella
4 msk  pesto clabrese
2   förp bresaola (à 70 g)
1/2   påse rucola (à 65 g)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Så enkelt och så gott!

Linda

2019-12-02

Näringsvärde per portion

Energi2610 KJ / 627 kCal
Fett23 g
Salt3 g
Kolhydrater56 g
Protein45 g

Testa liknande recept

Pasta pesto med bresaola och mozzarella
Betyg 4.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisgnocchi med bresaola och bönor
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola e ruccola
Betyg 3.1 av 5.
75 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kabanoss med rostad bukettblomkål och olivröra
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad lax med citron- och blomkålstabbouleh
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med grönsaksbulgur och olivyoghurt
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga