Pasta med gremolata och kycklingspett
![Pasta med gremolata och kycklingspett](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83913/cf_259/pasta_med_gremolata_och_kycklingspett.jpg)
En fräsch pastarätt som är fri från gluten, mjölkprotein, laktos och soja. Toppen både kall som utflyktsmat eller varm hemmavid. Med sin skruvade form kommer Casarecce blanda sig fint med gremolatan.
![Pasta med gremolata och kycklingspett](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83913/cf_259/pasta_med_gremolata_och_kycklingspett.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Gremolata
1 citron
1 vitlöksklyfta
1 kruka persilja
3 msk olivolja
salt och peppar
Kycklingspett
600 g kycklingfilé
1 dl sweet chili
1 msk olja
grillspett
4 port glutenfri pasta (casarecce)
65 g rucola
1 dl solroskärnor (saltade och rostade)
För alla
Fri från gluten, mjölkprotein, laktos, ägg och sojaprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2843 KJ / 681 kCal
Fett24.1 g
Kolhydrater68.7 g
Protein44.2 g
Kommentar
Denna måste jag testa både ser och låter gott ut
Jenny
2017-04-24