Pasta med halloumi och paprika
Ett sätt att piffa till vardagen är genom att göra den här snabblagade pastarätten. Du fräser bitar av vitlök och paprika i olivolja och blandar röran med pastan och lägger till goda halloumibitar.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010
Ingredienser
4 portioner
300 g pasta
3 paprikor (gärna blandade färger)
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 dl fryst hackad persilja
salt och peppar
1 paket halloumi à 250 g
1 msk olivolja
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: välj ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott och enkelt! Gjorde som Lena och pressade över lite citron, mycket gott
Emma
2024-03-04Jättegod smak och snabblagat👌 Hoppade över persiljan.
Maria
2021-01-07Skippa persiljan så blir detta en kanonrätt! Enkelt o laga.
Linda-marie
2018-09-13