Pasta med krämig grönkål och isterband

Betyg 3.6 av 5.
80 personer har röstat
0
Pasta med krämig grönkål och isterband

Att bara använda korvfyllningen från isterbanden är ett spännande sätt att utveckla en rätt. Här får fyllningen extra smak av vitlök, grönkål och färskost som fått puttra och dra till sig smakerna i några minuter. Att använda citronskal gör att rätten får sin rätta eftersmak.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2015

Pasta med krämig grönkål och isterband

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta (gärna rigatoni)
1/2   påse salladslök (à 125 g)
1/2   citron
600 g  isterband
275 g  strimlad grönkål
1 tsk  smör
1   vitlöksklyfta
1 dl  vatten
salt och peppar
125 g  naturell färskost

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Rätten innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd matfett och färskost utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Välj mjölkproteinfri färskost.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Tips

Eftersom pasta svalnar snabbt, kan man gärna servera rätten på varma tallrikar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
80 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3287 KJ / 793 kCal
Fett46 g
Salt6 g
Kolhydrater65 g
Protein27 g

Testa liknande recept

Pytt med isterband och grönkål
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pasta med krämig grönkål och smulat isterband
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Isterbandspudding
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Isterband med gräslöksstuvad potatis
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Isterband med gräddstuvad spetskål och dill
Betyg 4.5 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegskringlor med ost och grönkål
Betyg 5 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga