Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade
Lätt kan också vara oerhört gott! I kväll serveras det en fräsch pastarätt med najadlax för sälta, körsbärstomater för sötma och en härlig kronärtskockstapenade som maxar smakerna ytterligare. Låt maten tysta mun…
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019
Ingredienser
2 portioner
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
75 g haricots verts (bönor)
250 g körsbärstomater
150 g skivad najadlax
2 port pasta (gärna bavette)
130 g tapenade av kronärtskocka
1/2 påse mâchesallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2636 KJ / 634 kCal
Fett29 g
Salt4.4 g
Kolhydrater62 g
Protein28 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer