Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0Klimatsmart
Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Lätt kan också vara oerhört gott! I kväll serveras det en fräsch pastarätt med najadlax för sälta, körsbärstomater för sötma och en härlig kronärtskockstapenade som maxar smakerna ytterligare. Låt maten tysta mun…

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019

Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Ingredienser

2 portioner
1   ask färsk gräslök (à 20 g)
75 g  haricots verts (bönor)
250 g  körsbärstomater
150 g  skivad najadlax
2   port pasta (gärna bavette)
130 g  tapenade av kronärtskocka
1/2   påse mâchesallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2636 KJ / 634 kCal
Fett29 g
Salt4.4 g
Kolhydrater62 g
Protein28 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Laxpudding med najadlax
Betyg 4.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Laxsnittar med peppar- och citroncrème fraiche
Betyg 3 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Najadlaxpasta med citron och bellaverde
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Najadlaxrulle med gurka och senapskräm
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig tagliolini med najadlax och dill
Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga