Pasta med örter och blommor

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Pasta med örter och blommor

Låt örter och ätbara blomblad dekorera den hemgjorda pastan! Tillsätt valfria örter, blomblad eller varför inte ramslöksblad som bidrar med både färg, mönster och smak. Servera ihop med dina favorittillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022

Pasta med örter och blommor

Ingredienser

4 portioner
400 g  durumvetemjöl
4   ägg (4 ägg motsvarar ca 240 g)
färska örter (t ex salvia, persilja eller dill)
ätbara blommor

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1822 KJ / 436 kCal
Fett7 g
Salt0.2 g
Kolhydrater68 g
Protein20 g

Testa liknande recept

Rödbetspasta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter
Betyg 3.4 av 5.
113 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumparavioli med fröpesto
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Förrätt med jordärtskocka på fem sätt
Betyg 3 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cavatelli med svartkål, pecorino och valnötter
Betyg 4.2 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Renytterfilé med chili, chevrekräm och betor
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga