Pasta med rostbiff- och squashröra
Supergod pasta med mör, saftig rostbiff och en squashröra du sent kommer att glömma. Röran snos ihop med krämig ört-crème fraiche och ljuvlig basilika.
Ingredienser
4 portioner
280 g pasta t ex penne
500 g färsk rostbiff i bit
1 squash
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 - 2 krm grovmald svartpeppar
2 dl lätt crème fraiche gärna smaksatt med örter (max 15%)
1 kruka basilika
skivade tomater till servering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), smaksätt enligt önskemål. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Tips
1-2 pressade vitlöksklyftor (för 4 port) i röran ger den en fyllig och god smak.
Gröna tipset: Byt ut köttet mot bönor, vita, röda eller svarta om du vill äta grönt.
Gröna tipset: Byt ut köttet mot bönor, vita, röda eller svarta om du vill äta grönt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2220 KJ / 530 kCal
Fett16 g
Kommentar
Smakade sisådär, rostbiffen blir kanske så seg även om man steker "försiktigt". OM vi gör om denna rätt så byter vi ut köttet.
Jessica
2006-06-02