Pastramigös
![Pastramigös](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16648/cf_259/pastramigos.jpg)
Pastramigös är en mycket välsmakande fiskrätt. Gösen kryddar du med rosépeppar, paprika, pepparmix och brun farin. Stek fisken gyllenbrun i stekpanna och servera med potatismos och en grön sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007
![Pastramigös](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16648/cf_259/pastramigos.jpg)
Ingredienser
4 st
1 msk pepparmix
1 msk stött rosépeppar
1 msk paprikapulver
1 tsk salt
2 tsk brun farin
4 gösfiléer
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer