Pastramilasagne
![Pastramilasagne](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83478/cf_259/pastramilasagne.jpg)
Förberedelsen av lasagne kan ta timmar, eller gå på ett kick med färdiga såser. Italienska smaker från basilika, oregano och pastrami samsas i den krämiga lasagnen. Serveras tillsammans med kokt broccoli. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2013
![Pastramilasagne](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83478/cf_259/pastramilasagne.jpg)
Ingredienser
4 portioner
390 g pastasås (basilika)
2 msk tomatpuré
2 1/2 dl vatten
1/2 msk oregano
salt och peppar
12 - 14 torra lasagneplattor (12-14 st motsvarar ca 280 g)
500 ml béchamelsås
300 g fläskpastrami
250 g broccoli
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på pasta- och bechamelsåsen.
Rätten innehåller mjölkprotein och laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor.
Gör äggfri: använd lasagneplattor utan gluten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2428 KJ / 581 kCal
Fett22.7 g
Kolhydrater64.6 g
Protein25.4 g
Kommentarer