Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Grillad US Beef Högrev med sås inspirerad av ajo blanco – en spansk soppa med mandel och vitlök. Kryddblandningen av koriander, senapskorn, peppar och flingsalt gör köttet till riktig barbeque.

Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Ingredienser

4 portioner
2 msk  flingsalt typ chipotle
1 tsk  grovmalen svartpeppar
1 tsk  mald koriander
2 tsk  mortlade gula senapsfrön
600 g  US Beef högrev

Ajo blanco

2   vita brödskivor (gärna dagsgammalt)
2   vitlöksklyftor
1 dl  mandelspån
2   äggulor
1 msk  vitvinsvinäger
1 dl  olivolja
1/2 dl  vatten
flingsalt
svartpeppar

Till servering

US Beef högrev
färskpotatis
sallad

För alla

Rätten innehåller ägg men är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3379 KJ / 809 kCal
Fett58.6 g
Kolhydrater32.5 g
Protein36.1 g

Testa liknande recept

Grillad högrevskärna med sommarkål och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Egenmald hamburgerfärs
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Långgrillad högrev
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Högrev i elden
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äkta chili con carne
Betyg 2.8 av 5.
66 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga