Pepparkaksgrissini

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pepparkaksgrissini

Roliga och juliga pepparkaksgrissini som du dekorerar med kristyr och doppar i en fantastisk dipp gjord på crème fraiche och smakfull ädelost. En vinnande kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Pepparkaksgrissini

Ingredienser

1 sats
1 paket färdig pepparkaksdeg (à 500 g)
1 tub kristyr (tub à 125g)
150 g smulad ädelost
1 dl crème fraiche

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparkaksgrissini med ädelostdipp
Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparkakspinnar
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hyvlade pepparkakor
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkakshus från mall
Betyg 3.7 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkakstarte med ädelost och portvinskokta fikon
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad