Pepparkaksgrissini
![Pepparkaksgrissini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_28294/cf_259/pepparkaksgrissini.jpg)
Roliga och juliga pepparkaksgrissini som du dekorerar med kristyr och doppar i en fantastisk dipp gjord på crème fraiche och smakfull ädelost. En vinnande kombination!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008
![Pepparkaksgrissini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_28294/cf_259/pepparkaksgrissini.jpg)
Ingredienser
1 sats
1 paket färdig pepparkaksdeg (à 500 g)
1 tub kristyr (tub à 125g)
150 g smulad ädelost
1 dl crème fraiche
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer