Pepparrot- och forellromspotatis
![Pepparrot- och forellromspotatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13650/cf_259/pepparrot-_och_forellromspotatis.jpg)
Magnifik potatis vänd i smält smör, pepparrot, dill och forellrom. Pepparrotspotatisen passar utmärkt till kokta fiskrätter eller stekt strömming. Servera med kokta haricots verts.
![Pepparrot- och forellromspotatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13650/cf_259/pepparrot-_och_forellromspotatis.jpg)
Ingredienser
4 portioner
800 g små potatisar
50 g smör
1/2 dl riven pepparrot
1 kruka dill
1 burk forellrom (à 50 g)
finkornigt havssalt
Gör så här
I näringsberäkningen ingår strömming och haricots verts.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2332 KJ / -1 kCal
Fett0 g
Kommentarer