Pepparrotscrème
![Pepparrotscrème](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97310/cf_259/pepparrotscrème.jpg)
En pigg och fräsch crème med smak av pepparrot, dill och lök. Passar utmärkt som tillbehör till fisk i olika former. Eller i stället för majonnäs på räkmackan!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
![Pepparrotscrème](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97310/cf_259/pepparrotscrème.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl crème fraiche
2 msk pepparrot på tub
1 msk finhackad dill
1/2 msk finriven gul lök
salt
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour Supreme (innehåller).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi710 KJ / 170 kCal
Fett17 g
Salt0.9 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer