Pepparrotssill med rosépeppar

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
3
Pepparrotssill med rosépeppar

Är du ute efter en annorlunda inläggning till sillen i år? Då ska du testa det här receptet! Stingiga och heta aromer kommer från pepparroten och rosépepparn och i kombination med den lena majonnäsen och gräddfilen blir sillen fängslande god.

Pepparrotssill med rosépeppar

Ingredienser

8 portioner
2   burkar inläggningssill (à 420 g)
1   bit purjolök (1 bit motsvarar ca 15 cm)
3 dl  gräddfil
1/2 dl  majonnäs
1 tsk  rosépeppar
4 msk  färskriven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Denna vart väl mottagen på julbordet. Så den får återkomma till påsken.

Alexandra

2024-03-27

En favorit som har blivit ett stående inslag på julbordet!

Fanny

2021-12-20

väldigt speciell men god

Sara

2007-06-01

Testa liknande recept

Citron- och pepparrotssill
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Inlagd sill med äpple, dill och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklad sill
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga