Persikovårrulle
En förtjusande nykomling på dessertbordet! De krispiga rullarna ger varje tugga en hint av stjärnanis och kanel. Persikovårrullarna serverar du tillsammans med en uppfriskande smoothie eller iskall gräddglass.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004
Ingredienser
4 portioner
2 konserverade persikor
1 stjärnanis
1 kanelstång
4 blad filodeg ca 15x15 cm
1 ägg
ca 10 dl rapsolja
För alla
Kontrollera innehållet i filodegen.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg. Servera med laktosfri glass eller smootie.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ. Servera med mjölkproteinfri glass eller smoothie.
Gör äggfri: uteslut äggpenslingen och servera med äggfri glass eller smoothie.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer