Pestolaxburgare

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pestolaxburgare

Ljuvliga pestolaxburgare på under 45 minuter! Sparrisen passar utmärkt till och ger en känsla av lyx. Servera med mascarponeost och rostat focacciabröd - himmelskt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Pestolaxburgare

Ingredienser

4 portioner
600 g  skinn- och benfri laxfilé
2 msk  pesto
1   äggvita
2 msk  ströbröd
1   finhackad schalottenlök
salt och peppar

Tillbehör

sparris
mascarponeost
rostat focacciabröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citron- och marängpaj i glas
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Mascarpone- och basilikafyllda tomater
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Passionstiramisu
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallontiramisú
Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga