Pestorisoni

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Pestorisoni

En traditionell syditaliensk pestorätt med risoni som bas. Gör enkelt din egen pesto eller köp färdig. Pestorisoni är enkel att kombinera med dina favoritingredienser och rätten fungerar utmärkt till både lax och kyckling. Låt kreativiteten flöda!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Pestorisoni

Ingredienser

undefined
200 g  risonipasta
2 msk  färdig, ev egen pesto

Egen pesto

pinjenötter
parmesan
vitlök
basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Suveränt gott - men proportionerna stämmer inte särskilt bra. Med bara 2 matskedar smakar det inte mycket pesto, inte... tack och lov är det ju lätt att ta så mycket man vill.

Anne

2006-07-01

Testa liknande recept

Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräslökspesto
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta med pesto och marinerade soltorkade tomater
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto med pasta
Betyg 4.5 av 5.
91 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto på nässlor
Betyg 4.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pesto på morotsblast
Betyg 4.6 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga