Picklad lök med jalapeño
![Picklad lök med jalapeño](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_135465/cf_259/picklad_lok_med_jalapeño.jpg)
Du som vill ge hamburgaren en rejäl smakboost borde testa detta recept på hemmagjord picklad lök. Förbered så att den kan stå i minst två timmar innan du ska äta. Funkar också bra på korven eller i wrapen.
![Picklad lök med jalapeño](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_135465/cf_259/picklad_lok_med_jalapeño.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 msk rödvinsvinäger
1 msk strösocker
3 msk vatten
1 stor rödlök
1 färsk jalapeño (eller 2 msk inlagd, för 4 port)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi111 KJ / 27 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater6 g
Protein0.4 g
Kommentarer