Picknick i det gröna
![Picknick i det gröna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40589/cf_259/picknick_i_det_grona.jpg)
Ta med familjen ut i parken eller till stranden och njut av en korg godsaker att servera på tunnbröd. Hur låter det med böckling och räkor, rödlöks- och gräslökshack, kaviargräddfil och hårdkokta kryddiga ägg?
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002
![Picknick i det gröna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40589/cf_259/picknick_i_det_grona.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Böckling och räkor
4 - 5 st böckling
500 g färska räkor
Rödlöks- och gräslökshack
1 liten rödlök
1 dl finhackad gräslök
Kaviargräddfil
2 dl gräddfil
1/2 dl kaviar
Hårdkokta kryddiga ägg
1 msk paprikapulver
1 tsk örtsalt
1 krm grovkrossad svartpeppar
4 hårdkokta ägg
Till servering
8 - 10 st mjuka tunnbröd
1 Västerbottensost skuren i grova bitar
flädersaft
Gör så här
Tips
Är du ute och campar och har ett gasolkök, prova att värma tunnbröden hastigt i en stekpanna.
Har du lagat receptet?
Kommentarer