Pilgrimsmusslor på spenatbädd
![Pilgrimsmusslor på spenatbädd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15279/cf_259/pilgrimsmusslor_pa_spenatbadd.jpg)
Pilgrimsmusslor går utmärkt att servera både som förrätt eller som varmrätt. Låt pilgrimsmusslorna vila på en spenatbädd och servera tillsammans med en dressing av balsamvinäger och honung. Lyxigt och gott!
![Pilgrimsmusslor på spenatbädd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15279/cf_259/pilgrimsmusslor_pa_spenatbadd.jpg)
Ingredienser
4 portioner
8 stora pilgrimsmusslor
1 msk olja
1 - 1 1/2 påse bladspenat (à ca 150 g)
1 msk smör
1 mango
Dressing
1 dl balsamvinäger
1 msk honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde receptet på 12 medelstora musslor. Det gick alldeles utmärkt. Jag tyckte det var gott men meningen var delad i resten av sällskapet
Åke
2006-01-12Otroligt gott!
Malin
2006-01-05Jag gjorde rätten för åtta personer och dubblade alla ingredienser. Hade dock klarat mig med ursprungsmängden dressing. Det blev mängder över.
Malin
2006-01-01