Pingstwok med räkor och nässlor
![Pingstwok med räkor och nässlor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Denna pingstwok med räkor och nässlor är helt underbart läcker! Sväng snabbt du ihop dina goda wokade grönsaker och lägg i de salta räkorna just innan du dukar fram med varm couscous och ringlar på smarrig nässelsås.
![Pingstwok med räkor och nässlor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
5 dl nässlor (5 dl nässlor motsvarar 150 g färsk spenat)
1 dl färskriven parmesan
2 msk pinjenötter eller solroskärnor
1 msk vinäger
4 msk olivolja
1 msk vatten
1 kg räkor med skal (1 kg med skal motsvarar ca 400 g skalade)
1 purjolök
1 squash
1 kålrabi
1/2 tsk salt
1 - 2 krm grovmald svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2780 KJ / 660 kCal
Fett22 g
Kommentarer