Pinsa bianco med kronärtskocka, soltorkade tomater och burrata

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
4
Pinsa bianco med kronärtskocka, soltorkade tomater och burrata

En försvinnande god pinsa bianco med ricotta, krämig burrata, soltorkade tomater och kronärtskocka. En vit pinsa som är enkel att svänga ihop som förrätt eller plock.

Pinsa bianco med kronärtskocka, soltorkade tomater och burrata

Ingredienser

4 förrättsportioner
2 förp  pinsa bröd (à 230 g)
2 dl  ricottaost
salt
svartpeppar
1 krm  chiliflakes
1 dl  grovriven parmesan
1 dl  strimlade soltorkade tomater
1   burk marinerade kronärtskockor i bitar (à 290 g)
2 msk  pinjenötter

Topping

2 förp  burrata (à 275 g)
10   miniplommontomater (ca 70 g)
färsk basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Bosse köper en egen bussfil när han vinner på lotto. Jag kommer äta denna varje dag när jag vinner! Supergott! Högsta betyg!

Christina

2024-09-29

Super god!

Emma

2024-09-18

Snälla. Det heter pinsa biancA! Inte biancO!

Karin

2024-09-17

Testa liknande recept

Italiensk pastasallad
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Antipasti
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza Margherita
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Pasta med mozzarella
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig tomatpasta med citron och burrata
Betyg 4.7 av 5.
473 personer har röstat
Under 30 min att tillaga