Piroger med ris- och sellerifyllning

Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
2
Piroger med ris- och sellerifyllning

Till lunch, mellanmål eller picknick, piroger passar vid de flesta tillfällen med sitt ätvänliga format. Pirogerna fyller du med ris, lök och selleri och avslutar med lite söt mango innan degen viks ihop kring fyllningen och pirogen gräddas i ugnen.

Piroger med ris- och sellerifyllning

Ingredienser

30 st

Deg

3 dl  vetemjöl
1 krm  bakpulver
1 krm  salt
1 msk  majs- eller solrosolja
ca 1 dl  vatten

Fyllning

1   liten gul lök
1 msk  smör
1 dl  fullkornsris
1 - 1 1/2 krm  gurkmeja
2 1/2 dl  grönsaksbuljong
1 dl  finstrimlad stjälkselleri
1/2 dl  färsk mango i tärningar
2 msk  grovhackade cashewnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Måste man fritera dessa piroger eller går det bra att baka dem i ugn som vanligt?

Emma

2005-08-20

det står fel i receptet. bakpulver står två gånger!! och antagligen fel mängd också. =(

Lina

2005-02-10

Testa liknande recept

Indiska chilinötter
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizostroganoff med gult ris
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddpaste
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kryddstekt regnbågslax i tortilla
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yoghurtmarinerade karréspett med gul couscous
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jättebröd
Betyg 2.3 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga