Pistagekaka
![Pistagekaka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13566/cf_259/pistagekaka.jpg)
Gör en grön, delikat efterrätt av pistage, ägg, socker, smör, mjölk, grön hushållsfärg, mjöl och bakpulver. Pudra pistagekakan med florsocker och servera till en kopp kaffe.
![Pistagekaka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13566/cf_259/pistagekaka.jpg)
Ingredienser
10 portioner
100 g rostad, skalad pistagemandel
2 ägg
1 1/2 dl socker
100 g smör eller margarin
1 dl mjölk
några droppar grön hushållsfärg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
florsocker till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer