Pistagekräm
![Pistagekräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_221670/cf_259/pistagekram.jpg)
Krämig pistagekräm som kan användas till så många olika saker. Krämen av pistagenötter kan du använda som fyllning i bullar, tårtor eller andra bakverk. Pistagekrämen passar också att toppa glass med eller varför inte bred den på rostat bröd.
![Pistagekräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_221670/cf_259/pistagekram.jpg)
Ingredienser
ca 3 dl
2 dl skalade naturella pistagenötter
2 dl flagad mandel
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokosolja
1 krm salt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Pistagekrämen håller minst två veckor i kylen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så gott!!! Kokosolja är en måste för det ska smaka bra
My
2024-06-20Vad är näringsvärde på det här per 100g?
My
2024-06-14Vi provade att göra denna kräm och vi tyckte inte det smakade något speciellt med pistage och den blev grå. Vi använde rapsolja.
Agneta
2023-12-13