Pizza med bacon, päron och ädelost

En enkel smördegspizza med bacon, päron och ädelost blir succé på glöggmingel eller middagsbjudning. Skär upp i snittar och servera som aptitretare före maten eller munsbitar till drinken.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Ingredienser
6-8 portioner
1 förp skivat bacon (à 125 g)
1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
100 g färskost
100 g ädelost
1 fast päron
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.
Energi1487 KJ / 355 kCal
Fett28 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein9.5 g
Kommentarer
Supergott till en fördrink!
Sara
2024-12-28Använde libabröd, blev knaprigt i kanterna, gott och inte så fett.
Siv
2023-12-31Gott, men väldigt mäktigt. Ska prova att göra den med vanlig pizzadeg
Ann-charlotte
2023-09-26