Pizza med bacon, päron och ädelost
![Pizza med bacon, päron och ädelost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_208887/cf_259/pizza_med_bacon__paron_och_adelost.jpg)
En enkel smördegspizza med bacon, päron och ädelost blir succé på glöggmingel eller middagsbjudning. Skär upp i snittar och servera som aptitretare före maten eller munsbitar till drinken.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
![Pizza med bacon, päron och ädelost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_208887/cf_259/pizza_med_bacon__paron_och_adelost.jpg)
Ingredienser
6-8 portioner
1 förp skivat bacon (à 125 g)
1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
100 g färskost
100 g ädelost
1 fast päron
För alla
Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt smördeg.
Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1487 KJ / 355 kCal
Fett28 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein9.5 g
Kommentarer
Använde libabröd, blev knaprigt i kanterna, gott och inte så fett.
Siv
2023-12-31Gott, men väldigt mäktigt. Ska prova att göra den med vanlig pizzadeg
Ann-charlotte
2023-09-26Verkligen fantastiskt gott! Detta är en av rätterna under juletid hos oss. :)
Sofia
2022-06-19