Pizza med salsiccia och rödlök
Här lägger vi pizzan på grillen! Våga prova, det är lättare än du tror. Och otroligt gott. Först grillas degen på ena sidan, därefter vänds den. Toppa sedan med tomatsås, salsiccia, mozzarella och oliver och grilla igen – nu med lock.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013
Ingredienser
Tomatsås
Topping
För alla
Fri från ägg, men kontrollera korven.
Gör glutenfri: gör glutenfri pizzadeg. Kontrollera korven.
Gör laktosfri: ersätt mozzarella med t ex laktosfri salladsost/färskost. Kontrollera korven.
Gör mjölkproteinfri: ersätt mozzarella med tofu och/eller annat mjölkfritt ostalternativ. Kontrollera korven.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer