Pizzabröd med zucchini
![Pizzabröd med zucchini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63845/cf_259/pizzabrod_med_zucchini.jpg)
En smak av medelhavet får det här pizzabrödet när parmesan knådas in i degen och sedan toppas med rosmarin och zucchini. Det görs enkelt på pizzamix och går bra att frysa. Perfekt på festbuffén.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012
![Pizzabröd med zucchini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63845/cf_259/pizzabrod_med_zucchini.jpg)
Ingredienser
2 bröd
1 förp pizzamix (à 300 g)
1 liten zucchini (à ca 300 g)
2 msk olivolja
2 tsk rosmarin
1/2 tsk salt
1 dl riven parmesan
För alla
Gör glutenfri: gör en glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: använd mjölkfri pizzadeg.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfri pizzadeg eller gör egen och välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pizzadegen. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex svensk hårdost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer