Pizzabröd med zucchini

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Pizzabröd med zucchini

En smak av medelhavet får det här pizzabrödet när parmesan knådas in i degen och sedan toppas med rosmarin och zucchini. Det görs enkelt på pizzamix och går bra att frysa. Perfekt på festbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Pizzabröd med zucchini

Ingredienser

2 bröd
1   förp pizzamix (à 300 g)
1   liten zucchini (à ca 300 g)
2 msk  olivolja
2 tsk  rosmarin
1/2 tsk  salt
1 dl  riven parmesan

För alla

Gör glutenfri: gör en glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: använd mjölkfri pizzadeg.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfri pizzadeg eller gör egen och välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pizzadegen. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex svensk hårdost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svamppizza
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipizzor med gorgonzolakräm
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizzasnurror
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Veggopizza med aubergine och paprika
Betyg 2.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Salaminos Pizza
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga