Plockepinn med chark ost frukt och bär
![Plockepinn med chark ost frukt och bär](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251694/cf_259/plockepinn_med_chark_ost_frukt_och_bar.jpg)
Härliga munsbitar, där alla hittar sin favorit. När du gör denna härliga plockepinntallrik med chark, ost, frukt och bär är det bara din fantasi som sätter gränsen. Vi ger dig här några grundidéer att utgå ifrån.
![Plockepinn med chark ost frukt och bär](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251694/cf_259/plockepinn_med_chark_ost_frukt_och_bar.jpg)
Ingredienser
12 portioner
170 g valfri hårdost i tärningar
24 vindruvor (valfri färg)
16 minimozzarella
1 förp salami (à 70 g)
8 körsbärstomater
150 g fetaost i tärningar
6 skivor lufttorkad skinka (halverade)
12 urkärnade oliv
12 prinskorvar
12 köttbullar
3 snackgurkor i mindre bitar
300 g valfri melon (skalad, urkärnad och i tärningar)
12 färska blåbär
tandpetare och coctailpinnar (gärna i bambu)
För alla
Kontrollera noga innehållet i köttbullarna.
Fri från ägg och gluten. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: byt minimozzarella mot laktosfri mozzarella som skärs i mindre bitar. Välj laktosfri fetaost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer