Plommon-bellini
![Plommon-bellini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_106900/cf_259/plommon-bellini.jpg)
Bjud på en sprudlande välkomstdrink med mousserande vin smaksatt med det söta japanska plommonvinet umeshu. Är det svårt att få tag på går det att ersätta med ett annat frukt- eller bärvin, exempelvis körsbärsvin.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014
![Plommon-bellini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_106900/cf_259/plommon-bellini.jpg)
Ingredienser
1 portion
2 msk umeshu, japanskt vin av plommon
1 1/2 dl torrt mousserande vitt vin
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi527 KJ / 126 kCal
Fett0 g
Salt0.01 g
Kolhydrater2 g
Protein0 g
Kommentarer