Pocherad torsk (grundrecept)
![Pocherad torsk (grundrecept)](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_207854/cf_259/pocherad_torsk_(grundrecept).jpg)
Att pochera innebär att sjuda lätt. Här ett grundrecept på pocherad torsk som sedan kan användas till olika rätter: till en gryta, eller med tillbehör som kokt potatis eller potatispuré. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
![Pocherad torsk (grundrecept)](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_207854/cf_259/pocherad_torsk_(grundrecept).jpg)
Ingredienser
8 portioner
6 bitar fryst torskrygg (à 140 g)
3 tsk salt
2 l vatten
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Koka upp vatten ta av kastrull o lägg i torsk i 20 min utan någon mer värme. Går inte att misslyckas med
Anders
2023-06-29