Pocherad torsk (grundrecept)

Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pocherad torsk (grundrecept)

Att pochera innebär att sjuda lätt. Här ett grundrecept på pocherad torsk som sedan kan användas till olika rätter: till en gryta, eller med tillbehör som kokt potatis eller potatispuré. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pocherad torsk (grundrecept)

Ingredienser

8 portioner
6 bitar fryst torskrygg (à 140 g)
3 tsk salt
2 l vatten

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat

Kommentar

Koka upp vatten ta av kastrull o lägg i torsk i 20 min utan någon mer värme. Går inte att misslyckas med

Anders

2023-06-29

Testa liknande recept

Pocherad torsk med primörer och kapris
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pocherad torskrygg med rostad jordärtskocka, parmesancrème, äpple och forellrom
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Torsk med fänkål
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad torsk i folie
Betyg 3.5 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill
Betyg 4.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med gubbröra och ärtskott
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad