Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Bjud på detta pocherade ägg med rökt lax och bladspenat till förrätt eller kanske som ett lyxigare mellanmål. Den gröna spenaten och den rökta, rosa laxen är ett vackert blickfång på tallriken. Toppa med ägget och duka fram med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Pocherat ägg med rökt lax och bladspenat

Ingredienser

4 portioner
2   liter vatten
2 tsk  salt
3 msk  ättiksprit
4   ägg
200 g  babyspenat
1 msk  finhackad vitlök
200 g  rökt lax i skivor
rostat bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1087 KJ / 260 kCal

Testa liknande recept

Krämig sparrissoppa med laxsmörgås Benedict
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pocherade ägg
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Lax med tomat, timjan och vin
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Påsklyx med pocherat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga