Popcorn med kokos, kanel och chili
![Popcorn med kokos, kanel och chili](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_150445/cf_259/popcorn_med_kokos__kanel_och_chili.jpg)
En påse mikropopcorn är tacksamt att smaksätta på olika sätt. Chilisåsen sriracha ger hett sting som tillsammans med brynt smör, kokossocker och kanel bjuder på en riktig smakexplosion i munnen. Suveränt som snacks på vilket party som helst, eller till glögg.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016
![Popcorn med kokos, kanel och chili](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_150445/cf_259/popcorn_med_kokos__kanel_och_chili.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 msk smör
1 msk kokossocker
2 krm malen kanel
1 - 2 msk srirachasås (eller annan stark chilisås)
1 påse popcorn (à 90 g)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi799 KJ / 191 kCal
Fett12 g
Salt0.4 g
Kolhydrater17 g
Protein3 g
Kommentarer