Popcorn med kokos, kanel och chili

Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Popcorn med kokos, kanel och chili

En påse mikropopcorn är tacksamt att smaksätta på olika sätt. Chilisåsen sriracha ger hett sting som tillsammans med brynt smör, kokossocker och kanel bjuder på en riktig smakexplosion i munnen. Suveränt som snacks på vilket party som helst, eller till glögg.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Popcorn med kokos, kanel och chili

Ingredienser

4 portioner
3 msk  smör
1 msk  kokossocker
2 krm  malen kanel
1 - 2 msk  srirachasås (eller annan stark chilisås)
1   påse popcorn (à 90 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi799 KJ / 191 kCal
Fett12 g
Salt0.4 g
Kolhydrater17 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Popcorn med chili och lime
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sriracha-popcorn
Betyg 3.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Salta kolapopcorn
Betyg 4.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Parmesan- och rosmarinpopcorn
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Karamelliserade popcorn
Betyg 3.7 av 5.
221 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilipops
Betyg 2.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga