Pork Belly-BBQ
![Pork Belly-BBQ](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_161636/cf_259/pork_belly-bbq.jpg)
Nedre delen av grissidan, pork bellyn, grillas mycket i barbecuens hemvist USA. Lägg pork bellyn på grillen – den blir saftig och riktigt god. Med en rub eller glaze kan du smaksätta med dina favoritsmaker och tar grillningen till nästa nivå.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
![Pork Belly-BBQ](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_161636/cf_259/pork_belly-bbq.jpg)
Ingredienser
8 bufféportioner
700 g pork belly
rub
glaze
1 dl äppeljuice
1 dl äppelcidervinäger
För alla
Kontrollera innehållet på förpackningen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla det är sidfläsk tror jag.
Johan
2022-07-27Men vad heter köttet på svenska?
Camilla
2021-12-12