Potatis- och paprikaterrin med halstrad sik

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Potatis- och paprikaterrin med halstrad sik

Denna potatis- och paprikaterrin med halstrad sik tar lite tid i anspråk, men bjuder på smaker av hög klass som kommer från den fina curryoljan. Med filodeg gör du terrinen på paprika och potatis som står sig fint bredvid de halstrade sikfiléerna.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1997

Potatis- och paprikaterrin med halstrad sik

Ingredienser

4 portioner
2   sikfiléer med skinnsidan kvar (à 200-300 g)
1 msk  curry
1 dl  jungfruolja

Terrin

3   stora bakpotatisar
3   röda paprikor
4   schalottenlökar
4   ark filodeg eller smördeg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fisk i form med äpple, lök och curry
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelett med brysselkål och mango chutnesås
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterad bakpotatis med ost och dragon
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blomkålssoppa med salami
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Köttfärsgryta med selleri och curry
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga