Potatis- och rödbetssallad med hyvlad halloumi och timjan
Kall potatissallad är perfekt för både en enkel lunch och festlig sommarbuffé. Den här varianten är dessutom stilig på bordet, med tunt hyvlad rödbeta och halloumi.
Ingredienser
4 portioner
500 g färskpotatis eller delikatesspotatis
1 silverlök
500 g förkokta rödbetor
200 g halloumi
skal av 1 citron
2 msk citronsaft
1/2 kruka timjan
1 msk flytande honung
1/2 dl olivolja
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1856 KJ / 444 kCal
Fett24 g
Salt1.3 g
Kolhydrater39 g
Protein14 g
Kommentar
Är den inte god varm? Tänker att man värmer på den innan servering så osten smälter?
Matilda
2020-07-31Hej Matilda! Ursäkta sent svar. Vi har provlagat den som kall men den är säkert god även som varm! Jag kan inte se varför den inte skulle vara god som varm!😉Om du serverar den varm så får du jättegärna kommentera igen och berätta hur den var. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-08-05