Potatis- och rotfruktspytt
![Potatis- och rotfruktspytt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64023/cf_259/potatis-_och_rotfruktspytt.jpg)
Det här receptet på potatis- och rotfruktspytt är ett delikat och välsmakande tillbehör med potatis, morötter, rödlök, zucchini och sidfläsk. Servera gärna till oxfilé med apelsin- och peppartäcke samt tomat- och rödvinsragu.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001
![Potatis- och rotfruktspytt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64023/cf_259/potatis-_och_rotfruktspytt.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 kg potatis (av fast form)
500 g morötter
2 gula eller röda lökar
1 zucchini
100 g rimmat sidfläsk
2 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
färsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer