Potatis- och sparrissallad
![Potatis- och sparrissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21403/cf_259/potatis-_och_sparrissallad.jpg)
Enkel och charmerande potatis- och sparrissallad. Syrlig och salt kapris och dijonsenap ger härlig karaktär till potatissalladen. Passar utmärkt till kallskuret!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
![Potatis- och sparrissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21403/cf_259/potatis-_och_sparrissallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 kg kokt, kall potatis
1 rödlök
2 dl crème fraiche
2 - 3 msk kapris
1 1/2 - 2 msk dijonsenap
1/2 dl finskuren dill eller persilja
1 burk vit sparris (à 250 g)
1 1/2 tsk italiensk salladskrydda
1 krm svartpeppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkfritt, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer