Potatisbräserad gösfilé med ansjovis

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Potatisbräserad gösfilé med ansjovis

Gör en snabblagad, potatisbräserad gösfilé med ansjovis till middag ikväll. Den stekta potatisen och löken låter du sjuda i buljong en stund före du lägger ner fisken. Toppa din mumsiga fiskrätt med ägghack, salt ansjovis och dill. Servera direkt.

Potatisbräserad gösfilé med ansjovis

Ingredienser

4 portioner
600 g  gösfilé
8   potatisar
1   gul lök
1 msk  solrosolja
5 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 tsk  salt
1/2 krm  vitpeppar
2   kokta ägg
1   knippe dill
1   liten burk ansjovisfiléer (à 125 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad gösfilé med kräftröra
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hjälmaregös med Närkeröra
Betyg 2.7 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mälargös med pepparrot
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga