Potatissallad med mozzarella
![Potatissallad med mozzarella](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119800/cf_259/potatissallad_med_mozzarella.jpg)
En fräsch potatissallad med krämig mozzarella, zucchini och färsk basilika. Ställ gärna fram potatissalladen en stund innan det är dags att äta – den blir som allra godast när den är rumstempererad!
![Potatissallad med mozzarella](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119800/cf_259/potatissallad_med_mozzarella.jpg)
Ingredienser
4 portioner
ca 800 g potatis (gärna färskpotatis)
250 g körsbärstomater
2 förpackningar mozzarella (à 125 g)
1 silverlök
1 liten zucchini
1 krukar basilika
saft och skal från 1 citron
4 msk olivolja
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1833 KJ / 439 kCal
Fett24 g
Salt0.33 g
Kolhydrater39 g
Protein14 g
Kommentarer